El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ponts d'Igualtat aconsegueix per als associats assessorament en cas de delicte d'odi

Signa del conveni.

És gràcies a un conveni amb el despatx d'advocats TOGUE's, que els oferirà l'assessorament necessari i garanteix preus i serveis adaptats. El conveni també inclou cooperació entre les dos entitats per a visibilitzar i perseguir els delictes d'odi. 

El col·lectiu LGTBIQ+ Ponts d'Igualtat ha signat un conveni de col·laboració amb el despatx d'advocats TOGUE's Legal Services per a garantir que els associats poden disposar d'assessorament jurídic en cas de patir un delicte d'odi. En cas de ser necessari arribar a juí, s'asseguren tarifes i serveis adaptats al col·lectiu.

Però el conveni reflecteix també la necessitat, per part dels dos firmants, de treballar per donar visibilitat als delictes d'odi i que no queden impunes. Laia Santamaría, responsable de TOGUE's Legal Services diu que l'objectiu del conveni és "contribuir a la lluita contra els delictes d'odi que estan succeint en les nostres comarques, i alhora ajudem a eliminar barreres o resoldre dubtes que puguem sorgir en el moment de denunciar i perseguir aquest tipus d'accions penals".

Per la seua banda, Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat, diu que "aquest acord posa de manifest el compromís que des del nostre col·lectiu amb totes aquelles persones que necessiten assessorament jurídic i no saben com actuar", i agraeix el compromís del despatx TOGUE's per la seua implicació en la lluita contra la LGTBIfòbia.