El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ponts d'Igualtat agraeix la implicació amb el col·lectiu amb la primera edició dels Premis Arc de Sant Martí

El lliurament de premis serà este dissabte 11 de febrer al CADA, a partir de les 19 hores, en una gala en què es preveuen actuacions musicals i una desfilada de moda Agenere.
 

L'Associació LGTBI Ponts d'Igualtat lliura 11 reconeixements a entitats que han ajudat a la visibilització del col·lectiu. I ARAMULTIMÈDIA rebrà el premi als mitjans de comunicació!

L'associació LGTBI alcoiana Ponts d'Igualtat, instaura els premis Arc de Sant Martí en reconeixement del treball d'institucions o associacions que "han treballat i col·laborat amb la fi donar visibilitat, denunciar i avançar cap a la no discriminació de les persones LGTBIQ+".

Es lliuraran un total d'11 premis. Cinc d'elles són a persones particulars per la seua implicació des de diversos sectors: del món sanitari Francisco Pascual, president de l'associació nacional Socidrogalcohol i el GARA d'Alcoi; del món esportiu Damián López, primer jugador de Taekwondo en dir obertament que és homosexual; del món rural Francisco Sellés; de la cultura Carles Selles, mestre de l'Escola Municipal de Teatre; i d'Igualtat, Elisabeth Morales, coneguda com Zeta.

Els altres sis premis són a entitats. Tierra de Todas i FAGA reben el premi Intercultural; Ponts Alicante, col·lectiu LGTBIQ+ de la capital, rep el premi Noves Promeses; el premi institucional és per a l'Ajuntament d'Onil; Creu Roja Alcoi rep el premi d'Honor; i ACOVIFA el premi associació d'Honor. I per últim, el premi a un mitjà de comunicació, i que estem orgullosos d'anunciar que és per a ARAMULTIMÈDIA.

Els premis es lliuraran en una gala este dissabte 11 de febrer a l'IVAM CADA d'Alcoi, en el que serà una festa amb actuacions musicals d'Adrián GIner, Lucía Marcos i Irene Giner, i una desfilada de moda Agenere de la dissenyadora Miriam Rodríguez. Tot amb la presentació del periodista alcoià Gabri Pascual.

"Els premis naixen amb la vocació de quedar-se i continuar apostant pel reconeixement a la societat civil en la lluita per la igualtat del col·lectiu LGTBIQ+. Volem donar l'enhorabona a tots els premiats perquè són un exemple de lluita, constància i compromís amb el col·lectiu LGTBIQ+", diu el president de Ponts d'Igualtat Aitor Pla.