El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ponts d'Igualtat estrena seu al carrer Escola d'Alcoi

La seu està al carrer Escola, al centre d'Alcoi

La seu està al baix del carrer Escola número 9 d'Alcoi. La seu té un horari establit, però Ponts d'Igualtat atén emergències les 24 hores al telèfon 722 686 850.
 

El col·lectiu LGTBIQ+ de les comarques ja compta amb un espai on atendre presencialment i on oferir assessorament tant legal com psicològic.

Ponts d'Igualtat va nàixer fa any i mig, i des d'aleshores ha analitzat les necessitats del col·lectiu a les nostres comarques. En aquest temps han realitzat més de 40 intervencions, i s'ha fet palés que necessitaven un espai físic que servisca de punt de trobada per a les persones que ho necessiten, on es garantisca la seua privacitat i on puguen accedir a suport psicològic o jurídic. I ara estrenen seu al carrer Escola 9, al centre d'Alcoi. 

Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat es mostra molt satisfet i diu que "després de molts mesos de lluita, pedres sobre el camí, i la falta de voluntat perquè aquest servei tirara avant, els socis i sòcies de Ponts d'Igualtat en col·laboració amb altres entitats socials hem fet un pas més per a visibilitzar aquelles inquietuds que el col·lectiu LGTBIQ+ té en
aquests moments".

Des de Ponts d'Igualtat lamenten que despés d'intentar negociar amb l'Ajuntament d'Alcoi per a tindre una seu, finalment no s'ha aconseguit una local que atenguera les reivindicacions del col·lectiu i cobrira les necessitats dels serveis que ofereixen. Finalment la seu l'han finançat els socis, i Aitor explica que "han sigut mesos molt durs en veure que aquest servei podria no haver-se donat a la nostra ciutat per la falta de voluntat i interés en la cessió d'un espai que s'adaptara a les nostres necessitats, és per això que emplacem a totes les administracions competents i a entitats, a treballar en el projecte de Ponts d'Igualtat i ser partícips de les necessitats que la nostra ciutat i comarca tenen amb el col·lectiu LGTBIQ+, així com les desigualtats que ens trobem cada dia".