El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Ponts d'Igualtat,

Ponts d'Igualtat

Ponts d’Igualtat mostra la seua preocupació davant el silenci de la regidoria d’Igualtat a sumar-se a les activitats de l’orgull 2021

El passat 16 d'abril el col·lectiu LGTBI d'Alcoi, Comtat i Foia de Castalla va presentar davant els mitjans de comunicació les activitats previstes per a l'orgull de l'any 2021. El col·lectiu LGTBI mostra la seua preocupació davant la falta de voluntat, passivitat i compromís que ha mostrat la regidoria d'Igualtat per a sumar-se a les activitats que el nostre col·lectiu proposa. Dilluns passat 26 d'abril es va convocar la comissió d'igualtat en les quals la regidoria d'igualtat va presentar unes activitats que no van ser consensuades prèviament amb els col·lectius implicats.


Cal recordar que Ponts d'Igualtat va presentar davant la regidoria d'igualtat un projecte el mes de desembre passat en el qual proposàvem la realització d'activitats per a visibilitzar, reivindicar, assessorar jurídicament, psicològicament i acompanyar al col·lectiu LGTBI, un servei que no es dóna actualment des de la regidoria.


Aitor Pla president de Ponts d'igualtat declara que “Sempre ens hem mostrat disposats a treballar aquest projecte i activitats per a adaptar-los a les necessitats de la regidoria d'igualtat amb l'únic objectiu de sumar davant una reivindicació que hauria de ser de tots i totes”.


Pla continua declarant “Estem preocupats davant l'increment de violència cap al col·lectiu LGTBI que en les últimes setmanes s'estan produint per la província i davant aquesta situació hem de mostrar unitat per a no continuar donant veu als quals fomenten l'odi i que aquesta situació es puga produir a la nostra comarca”.


Des de Ponts d'igualtat vam mostrar el nostre malestar dilluns passat en la comissió d'igualtat, sorprenentment no vam ser l'única entitat de la ciutat que va mostrar el seu malestar pel funcionament de la regidoria d'igualtat, és per això que ens preocupa la falta de sensibilitat i empatia de la regidoria davant els problemes que les diverses entitats vam exposar.