El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ponts d'Igualtat prepara la celebració del primer Orgull a Alcoi

El president de Ponts d'Igualtat, Aitor Pla, amb representants dels diferents partits polítics de l'Ajuntament d'Alcoi.

El col·lectiu convoca una taula de treball el pròxim 22 de gener per a l'organització de la Manifestació de l'Orgull i activitats paral·leles. A la taula estan convidades entitats socials i empresarials, així com partits polítics. 

Ponts d'Igualtat s'ha proposat que Alcoi celebre per primera vegada el Dia de l'Orgull aquests 2020. Una manifestació a finals de maig i diverses activitats prèvies de sensibilització i informació. I ho vol fer amb la participació de totes aquelles entitats i associacions que vulguen formar part. Així, des del col·lectiu ja han parlat amb els diferents partits polítics d'Alcoi, per convidar-los a la taula de treball. El president de Ponts d'Igualtat, Aitor Pla, es mostra satisfet de les reunions, i confia "en la col·laboració que tindrem per a l'organització de l'orgull Alcoi 2020 de l'Ajuntament d'Alcoi i els seus representants, ja que d'aquesta forma qui eixirà enfortida serà la societat Alcoiana".

Aitor Pla explica que la taula redona també està oberta a tota classe d'entitat o associació que vulga participar, perquè 2020 "serà una fita important per a aquells que creiem en les llibertats personals i la diversitat amb la celebració del primer orgull de la ciutat. Pretenem que siga un orgull transversal i que qualsevol persona del nostre entorn es puga sentir identificat o identificada"