El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Populars acusen el PSOE de bloquejar la inversió en carreteres per a Alcoi

Una de les infraestructures demandades és l'accés a l'hospital a través de la nova variant del Viaducte.

El Partit Popular denuncia que el govern socialista ha bloquejat la inversió de millora per a dos infraestructures de transport per a Alcoi, tant la carretera CV-70 entre Alcoi i Benidorm com l'accés a l'hospital a través de la nova variant del Viaducte.

En el plenari d'aquest 25 de març el govern ha rebutjat la moció per la qual el Partit Popular reclamava la inclusió de les dues infraestructures en el pla de les Comarques Centrals, actualment en procés de redacció. "Són vies importants per a tota la comarca que durant l'elaboració del pla haurien de ser analitzades pels tècnics i recollides en el pla perquè la millora de les comunicacions reforça la nostra competitivitat", assenyala el candidat a l'Alcaldia, Quique Ruiz.

El candidat lamenta la posició del Govern local, que sí que va donar suport el passat octubre a què tots dos projectes figuressen en el programa d'infraestructures Uneix. El PSOE va recolzar en el ple la proposta del PP per a presentar al·legacions amb les quals aconseguir l'ampliació del pla i que s'inclogués la CV-70 i l'accés a l'hospital. No obstant això, el PSOE hauria reconegut, segons els populars, que no havia complert l'acord. "Sembla que el PSOE d'Alcoi té fòbia a millorar les infraestructures per a reforçar la seguretat en la connexió entre l'interior i la costa i per a facilitar l'accés a l'hospital", assenyala Ruiz.