El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Portalemp llança 124 ofertes de treball en el primer semestre de 2021 a Alcoi

Àgora a Alcoi / Ajuntament

Des del segon semestre de 2017 i fins hui, aquesta eina d'intermediació laboral ha gestionat 753 ofertes d'ocupació que inclouen, com a mínim, un lloc de treball.

El portal d’ocupació de l’Ajuntament d’Alcoi, Portalemp, ha registrat el segon semestre amb més ofertes de treball. Aquest període de 6 mesos correspon a la primera part de 2021. Segons informació facilitada pel consistori, s’han llançat 124 ofertes de treball.

En total, des del segon semestre de 2017 i fins hui, aquesta eina d'intermediació laboral ha gestionat 753 ofertes d'ocupació que inclouen, com a mínim, un lloc de treball. Com recorden els responsables d'aquest servei, les ofertes publicades són molt variades i donen respostes a les necessitats del mercat laboral, abastant tant els diferents sectors econòmics com perfils amb diferents graus de qualificació.


Segons manifesta el regidor d'Ocupació, Alberto Belda, "encara que l'any passat va ser atípic a causa de la situació sanitària, es van gestionar 153 ofertes d'ocupació. Ara, les dades que ja coneixem d’aquesta primera meitat de 2021, confirmen la confiança de les empreses, moltes de les quals han recorregut a l'eina en diverses ocasions i indiquen una recuperació de l'activitat econòmica".

Anys anteriors


Portalemp ha publicat 124 ofertes de treball durant la primera meitat de 2021, la qual cosa converteix a aquest període en el segon amb més publicacions des de juny de 2017, moment en el qual es produeix un punt d'inflexió i es millora la gestió de l'eina.

Des d'aqueixa data, el segon semestre de 2018 havia sigut el que major nombre d'ofertes havia registrat, amb un total de 131. L'any passat, malgrat la crisi sanitària del coronavirus, es van gestionar 153, de les quals 83 van ser publicades en el primer semestre i 70 en el segon.