El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pots degustar a Alcoi en Cerveses Lluna, una de les cerveses col·laboratives creades per Pink Boot Society per a donar visibilitat a les dones del sector amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Degustció a Alcoi de cerveses en Cerveses Lluna/ Cristina Jiménez
Part de la recaptació obtinguda amb la venda d'aquestes dos varietats es destinarà a finançar les activitats de l'organització a Espanya

La delegació espanyola de Pink Boots Society a Espanya, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, presenten dos cerveses col·laboratives per a donar visibilitat a les dones del sector. Una de les dos cerveses: Alewife, es podrà degustar en Cerveses Lluna d'Alcoi a les 19.00 hores

Les dones que treballen professionalment en la producció de cervesa que estan dins de la delegació espanyola de Pink Boot Society (associació sense ànim de lucre fundada en 2008, amb l'objectiu d'ajudar, recolzar, animar, educar i inspirar a les dones que treballen en la indústria cervesera), reivindicaran el seu paper en aquesta indústria amb la producció, distribució i degustació de dues cerveses de creació col·laborativa,High Gravity i Alewife amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Aquesta iniciativa se celebra en el marc del Collaboration Brew Day, que es donarà a conéixer en diferents actes entre el 5 i el 18 de març.

Aquestes dues cerveses creades per a l'ocasió, High Gravity i Alewife, podran degustar-se en diferents cerveseries de Barcelona, València, Castelló, Alacant, Segòvia i Navarra. Concretament en Alcoi es podran degustar la Alewife en Cerveses Lluna de les 19.00 a les 21.30h.

Jing Chen, presidenta de Pink Boots Society a Espanya, explica com ha sigut sumar-se al Collaboration Brew Day: “per primera vegada ens vam sumar al Collaboration Brew Day elaborant dues cerveses de forma col·laborativa. Consisteix que cada sòcia aporta una part i totes compartim la creació i difusió de les cerveses. En aquest cas, dues sòcies han cedit les instal·lacions de les seues fàbriques, unes altres s'han desplaçat per a l'elaboració, algunes s'han encarregat dels materials promocionals i totes ens hem compromés a reivindicar el paper de la dona en el món de la cervesa”.

L'objectiu és que totes les cerveses creades a aquest efecte tinguen un estil similar, encara que hi ha llibertat total en la recepta i les cerveses resultants són molt diferents entre si.

Per a l'elaboració de les cerveses a Espanya s'ha comptat amb la col·laboració desinteressada d'alguns proveïdors com Agronet, Simpsons Malts, AgronetBrewing (Simpsons Malt) Lallemand, Apiglass, As Cervesa Artesana i El Retrogusto És Mio.

La dissenyadora Cristina Jiménez, ha sigut l'encarregada de crear el cartell commemoratiu de l'esdeveniment, amb el suport de l'organització del Barcelona Beer Festival.

Part de la recaptació obtinguda amb la venda d'aquestes dues varietats es destinarà a finançar les activitats de l'organització a Espanya. Una de les més importants serà la participació de PBS Spain en el Barcelona Beer Festival on es realitzaran diverses trobades i tastos el 18 de març.

 

CALENDARI D'ESDEVENIMENTS

A València, en Les Cerveses del Mercat el 5 de març: Presentació Pink Boots en el Dia de la Dona Treballadora

 

A Barcelona en Black Lab el 8 de març 19:30 a 12.00 Woman's Day Pink Boots Society

 

A València en Cerveses Alegria el 8 de març 19:00 8 de Març: Alewife @ PinkbootsSociety

 

A Castelló en Lupulove el 8 de març

 

A Alcoi en Cerveses Lluna 8 de març 19:00 a 21:30 8 de març. Presentació de PBS i alewife

 

ASarriguren, Navarra en El Retrogusto es mío el 14 de març 18:00 Tast “La Dona en la història de la Cervesa”

 

A Sarriguren, Navarra El Retrogusto es mio el 8 de març 18:00 Punxada general: Alewife + High Gravity

 

A Pamplona, Navarra Beer Kupela el 8 de març 18:00 Punxada general: Alewife

 

A Burlada, Navarra en El Bodegón el 8 de març 18:00 Punxada general: Alewife

 

A Pamplona, Navarra em La Modele -Cervesa de Garatge el 8/9 de març 18:00 Punxada general: Alewife

 

A Pamplona, Navarra en Manekken Beer el 8 de març 19:00 Punxada general: Alewife + High Gravity

 

A Pamplona, Navarra en Napargar el8 de març 19:00 Punxada general: Alewife + High Gravity

 

Cerezo de Abajo a Segòvia en Cerveses 90 varas el 10 de març 12:00 a 14.30: Cata maridatge 8 de Març. Presentació Pink Boots.

 

A Barcelona en Flor de Llúpol el 8 de març 19:00 a 21.30 FESTA PBS - Dia Dona Treballadora

 

A L'Hospitalet de Llobregat en Barcelona Beer Festival el 18 de març 14,30 a 15.30 Meet The Brewer