El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

PP Alcoi: "Les licitacions a baix cost originen retards en l'execució de projectes"

Els xalets de la Font Roja, un projecte que es troba paralitzat des de fa anys / Google maps

"En quedar deserts, els concursos s'han de convocar de nou i els projectes es retarden", subratlla l'edil popular Amàlia Payà.

Licitacions 'Low Cost', és a dir a baix preu. Aquesta és l'estratègia que segons el PP d'Alcoi està duent el govern municipal per a dur endavant alguns projectes. Asseguren que aquesta fórmula genera una demora en l'execució dels projectes, i suma sobrecostos de noves adjudicacions per a corregir deficiències.

Alguns dels projectes que segons els populars haurien patit les conseqüències de les licitacions 'low cost' són: la rehabilitació del pont de Sant Jordi, la coberta de la pista exterior del poliesportiu o la passarel·la per als vianants del riu sota el pont de Cervantes."En quedar deserts, els concursos s'han de convocar de nou i els projectes es retarden", subratlla l'edil popular Amàlia Payà.

Els populars sumen a aquesta llista la recuperació dels xalets de la Font Roja. "Després de dues legislatures de contínua propaganda, el projecte ha quedat desert pel baix preu de licitació" afegeix Payà. Una cosa semblant és el que ha passat amb la construcció del pont de Serelles, està paralitzada per una sentència judicial que va anul·lar l'adjudicació per considerar-la una baixa temerària.

Amalia Payà assegura que el PSOE "es dedica a vendre fum en lloc de tirar avant projectes". Segons apunta, "els concursos que queden deserts o en els quals les empreses es retiren són una excusa per a justificar huit anys de nul·la gestió".