El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

PP Alcoi: “Volem agilitat i diàleg per a definir les ajudes per a pal·liar els danys de la crisi sanitària"

Quique Ruix en roda de premsa / Foto d'arxiu

El Partit Popular d'Alcoi ha demanat al Govern local "agilitat i diàleg" per a les mesures municipals amb les quals fer front a l'impacte econòmic del Covid-19. Consideren que les ajudes i bonificacions per valor de 600.000 € platejades pel govern local són “molt limitades”.

Les empreses i els treballadors afectats per ERTEs necessiten que l'Ajuntament actue per a minorar les conseqüències econòmiques que ja està provocant i que provocarà el virus”, assenyala el portaveu popular Quique Ruiz.

L'edil advoca per obrir un debat sobre les iniciatives amb les quals l'Ajuntament ha d'incentivar l'activitat econòmica, evitar el tancament d'empreses i acomiadaments. “El PSOE té sobre la taula unes propostes concretes del Partit Popular que haurien de servir, almenys, per a iniciar un diàleg”, manifesta l'edil.

El PP recorda que va proposar el passat 20 de març per al seu estudi l'ajornament dels pagaments voluntaris d'impostos i taxes durant el primer semestre de l'any. També va plantejar bonificacions als negocis en els impostos de béns immobles, activitats econòmiques i vehicles, així com en les taxes de recollida de residus i de terrasses de bars.

Des de la lleialtat al Govern de la ciutat estem disposats a ajudar en aquesta crisi i a aportar alternatives perquè les seues conseqüències econòmiques siguen les menors possibles", conclou el portaveu del PP.