El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

PP i Cs visiten les empreses de la comarca a la Fira Home Textiles Premium

La Fira Home Textiles Premium celebra la seua quinta edició els dies 11, 12 i 13 de setembre a la Caixa Màgica de Madrid.

Membres dels grups municipals de PP i Ciutadans Alcoi s'han reunit a Madrid amb empresaris de la comarca amb motiu de la Fira Home Textiles Premium. Des d'ambdues formacions es fa valdre la indústria tèxtil autòctona com una part important de l'economia valenciana.

En representació del Partit Popular s'han desplaçat a Madrid, el portaveu de la formació, Quique Ruiz; i les regidores Lirios García i Amalia Payà. Allí han analitzat la situació del sector amb dirigents de la patronal valenciana, Ateval; i comarcal, Acetex. També han pogut recollir de primera mà les reivindicacions dels empresaris, que sol·liciten major formació i creació de sòl industrial. "És obligació dels ajuntaments habilitar els espais perquè les empreses puguen millorar la seua activitat i també cooperar per a deixar clar que el tèxtil té futur i que és una possible destinació professional per als joves", ha Ruiz.

Per part de Ciutadans, la seua portaveu Rosa García també ha acudit a la fira del tèxtil llar per a mostrar el seu suport a un sector “que és una part important de la nostra economia per la seua contribució a la creació d'ocupació i riquesa”.