El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pregó de les festes a Cocentaina amb la Publicació

Multitudinari acte ple de música i festa contestana

Cocentaina dóna el tret d'eixida a les seues festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit amb la desfilada de la Publicació que, com cada any, comença des de la plaça de la Vila i va precedida pel tradicional permís simbòlic que dóna l'Alcaldessa, Mireia Estepa, al president de la Federació Junta de Festes, Hipólit Borràs. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'acte i ofereix aquest resum en vídeo

Cocentaina dóna el tret d'eixida a les seues festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit amb la desfilada de la Publicació que, com cada any, comença des de la plaça de la Vila i va precedida pel tradicional permís simbòlic que dóna l'Alcaldessa, Mireia Estepa, al president de la Federació Junta de Festes, Hipólit Borràs. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'acte i ofereix aquest resum en vídeo.

Els publicadors cristians, que han sigut els primers a desfilar, han arrancat amb Francisco Valor, de la Filà Cavallers de Llúria, com a formador al ritme del pasdoble Borts 1939, del que és autor el mateix Francisco Valor, interpretat per la Unió Musical Contestana. Els han seguit les hosts àrabs, que com a formador tenien a Pedro Puig Llorens de la Filà Kabilenyos, amb l'acompanyament de l'Ateneu musical interpretant Semita Propius de José Francisco Molina. Els Publicadors Infantils han posat el colofó a l'acte desfilant amb Paquito el Chocolatero, de Gustavo Pascual Falcó, interpretada per la Unió Musical de Llutxent. En aquesta ocasió amb Andreu Valor Galdón (Filà Cavallers de Llúria) com a formador cristià i Miquel Prats Pastor (Filà Kabilenyos) com a formador moro.