El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Premis a l'esforç, la trajectòria i la constància dels esportistes de Cocentaina en la 17a Gala de l'Esport

5 premis, 1 menció d'honor i 1 homenatge 'in memoriam'

Malena Solbes Martínez, Ana Meiwei Micó Llavori, el Club Pilota Cocentaina, Álvaro Pérez Ferre i Vicent Agulló Jordá ja han rebut els seus respectius premis. La gala ha començat amb un record a Rafael Blanes 'Sisso', que ens va deixar fa unes setmanes. Altre dels homenatges ha sigut una menció d'honor a José Luis Moltó

Malena Solbes Martínez, Ana Meiwei Micó Llavori, el Club Pilota Cocentaina, Álvaro Pérez Ferre i Vicent Agulló Jordá ja han rebut els seus respectius premis en la 17a edició de la Gala de l'Esport de Cocentaina. Gabriel Pascual i Mari Nieves Pascual han conduït, un any més la gala.

El Centre Cultural 'El Teular' ha estat de gom a gom per veure el lliurament d'aquestes distincions. La gala ha començat amb un record a Rafael Blanes 'Sisso', que ens va deixar fa unes setmanes. Altre dels homenatges ha sigut una menció d'honor a José Luis Moltó, ja que va formar part de la selecció espanyola de Voleibol que va guanyar el campionat d'Europa en 2007. També s'han projectat alguns vídeos d'esportistes contestans professionals que estan en altres parts del món.

ARAMULTIMÈDIA també hi ha estat a la gala de l'esport i ofereix aquest resum en vídeo dels millors moments.