El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Preocupació en el veïnat del Baradello d'Alcoi pels robatoris en vivendes a ple llum del dia

Imatge del Baradello Gelat a vista de pardal

Tenen perfectament estudiats als veïns i aprofiten la seua absència durant un parell d'hores per entrar

Els lladres han entrat en poc més d'una setmana en dos cases de la urbanització del Baradello Gelat

Preocupació i por entre els veïns de la Urbanització del Baradello Gelat, un dels disseminats de la zona sud del terme municipal que es troba prop de la Font dels Patos-Carretera de Bocairent. En l'última setmana s'han registrat dos robatoris que han estat certificats per la Policia Nacional a pregunta d'ARAMULTIMÈDIA. De moment no han detingut ningú, tot i que sembla que tenen informació concreta sobre els possibles autors. La Policia descarta que es tracte d'una onada de robatoris, però el cert és que hi ha almenys dues denúncies en 8 o 9 dies de diferència i les vivendes són pràcticament contigües.

El que sí que sabem és que es tracta de lladres més o menys professionals que aprofiten absències curtes dels veïns per entrar amb rapidesa i fer-se amb tots el que troben de valor que poden. Busquen sobretot diners, joies i objectes personals. Forcen finestres i portes sense fer massa soroll ni desperfectes. Ho fan a ple llum del dia. 

El que preocupa el veïnat és el nivell de coneixement dels hàbits, costums i horaris de tots els membres de les famílies que viuen a la zona. Esperen que hagen marxat i entren. També tenen clar els dispositius d'alarmes i seguretat i saben exactament per on han d'accedir a la vivenda.