El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Preparada la Setmana gran de l'Esport Alcoià

Última celebració de l'Esport 3D, al 2019

L'última edició va ser l'any 2019, així que es preveu molta festa i ganes d'esport.
 

Tot comença dilluns 6 de juny amb una xarrada de l'entrenador de porters Marcos Abad. I el cap de setmana es preveu que vora 5.000 esportistes participen en les diferents activitats.

L'Esport 3D, la festa gran de l'esport alcoià, comença dilluns 6 de juny amb una xarrada de l'alcoià Marcos Abad, entrenadors de porters del Leeds United. Serà a les 19.30 hores en la sala Àgora i parlarà de les seues vivències com a esportista.

Dimarts 7 de juny tindran lloc les olimpíades escolars, amb la participació de 620 alumnes. I de vesprada es farà el reconeixement als esportistes d'elit alcoians, un total de 31 persones. L'acte comptarà amb una xarrada de la pilot de Banyeres, Lydia Sempere.

Dijous tindran lloc els premis esportius del diari El Nostre. I divendres s'inicien tres dies d'esport ininterromput. Al matí la torxa recorrerà tots els centres educatius de la ciutat, per acabar a les 13 hores en l'Ajuntament. De vesprada, representants del club d'Atletisme d'Alcoi i el club Volei Salesians portaran la torxa des de l'Ajuntament fins al Poliesportiu. Allí tindrà lloc un homenatge a dos esportistes majors: Alberto Molines, tenista de 79 anys que no ha faltat mai a esta trobada esportiva; i Susana Angulo, gimnasta i premi a la millor esportista en 1980.

I a partir d'eixe moment, esport sense parar de moltíssimes modalitats d'esports com ciclisme, bàsquet, futbol, petanca, atletisme i curses, tenis, pàdel, judo, rugbi... Tota la informació la pàgina web d'esports de l'Ajuntament.

A més, al Poliesportiu estarà la carpa de l'Esport Festival, i on els xiquets poden provar cincs esports diferents: escalada, tirolina, paintball, futbol i tir amb arc.