El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Preparades les entrades per a visitar el Campament Reial

Atenció, perquè enguany es prendran mesures per evitar problemes d'altres edicions. Els autobusos estaran numerats i no es permetrà l'accés si no es té el tiquet corresponent; i es controlarà les entrades per evitar l'accés amb tiquets impresos dos vegades. 

Serà el cinqué any que els Reis d'Orient obrin el seu campament a les visites, però atenció, perquè són limitades. Eixiran a la venda vora 7.000 entrades. T'expliquem quan i a on les pots aconseguir. 

Com cada any, i ja són cinc, el Reis d'Orient obrin el campament reial a les visites durant el 5 de gener. Serà de 8 a 14 hores, només al campament del Preventori, i cal comprar l'entrada per alguna de les vies possibles: en línia, en el Mercat del Nadal o en el mateix campament. 

Des dels Samarites, entitat que organitza la visita, expliquen que es preveu un dia complicat perquè el 5 de gener és diumenge, i es preveu molta afluència. A més, s'han pres mesures per a evitar problemes d'altres anys. Per exemple, vora 100 persones accediren amb tiquets impresos dos vegades, i expliquen que engany no es permetrà l'accés i es controlaran les entrades. També els autobusos, 42 servicis en total, estaran numerats, per tal d'assegurar que la gent puja en l'horari que ha adquirit.

Es posen a la venda 7.000 entrades. Poc més de la meitat es vendran en línia en TicketAlcoi: vora 1.400 per a pujar en autobús, que es podran adquirir a partir del dia 2 de desembre les 19 hores; i 2.200 per a pujar a peu, a la venda el dia 3 a partir de les 19 hores. Altres 700 es vendran en el mateix campament el dia de la visita, i la resta es podran adquirir en el Mercat del Nadal, del 6 al 8 de desembre a la Glorieta. Cada persona pot comprar com a màxim 5 entrades. 

I enguany el campament porta novetats. S'han recuperat els llençols per als balcons, amb una edició de 300 unitats que es poden comprar a Art23. També hi haurà un llibre de records on els visitants podran deixar els seus desitjos. Es repeteix el concurs de cartes gegants, i es presenta un de contes, dedicat a Lucila Mataix.