El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Preparant el Nadal Alcoià en pandèmia: "No serà com l'hem conegut tota la vida, però podrem fer-ho"

Les entitats organitzadores no volen encara oferir detalls de les idees que tenen, però treballen per determinar quins actes es poden celebrar i en quines mesures.

La regidora de festes Carol Ortiz assegura que ja es treballa en un Nadal Alcoià adaptat a la nova situació. Ens avança que no serà com sempre, però que estudien les opcions per vore quins actes es poden celebrar i amb quines mesures poder assegurar sense riscos la visita dels Reis d'Orient.

És impossible preveure com estarà la situació d'ací a tres mesos, però les diferents entitats que participen en l'organització del Nadal Alcoià i en la recepció dels Reis d'Orient ja treballen en diversos escenaris i possibilitats.

La regidora de festes Carol Ortiz no vol avançar cap idea perquè tot és molt canviant ara mateix, però segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, es barallen opcions per a fer els principals actes sense massa afluència de públic, amb retransmissions en directe, o repartint actes entre barris per evitar aglomeracions en un mateix punt.

Siga com siga, Carol Ortiz assegura que el Nadal Alcoià "no serà com l'hem conegut tota la vida, però podrem fer-ho".