El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Prepara't per a un cartell de Festes amb tecnologia virtual

A la plaça ja ha conclós el muntatge del Castell i el cavall ja està en el seu lloc.

De tots els cartells es fan bromes en internet, conegudes com memes. Esta aplicació et permetrà fer els teus propis memes amb el cartell.
 

S'ha preparat una aplicació que et permetrà gaudir d'un cartell amb vida pròpia gràcies a la realitat augmentada. Et facilitem els enllaços de descàrrega.

Queda no res perquè Alcoi inicie el seu més gran de Festes, primer amb la Vespra d'Abril este dia 1 al Teatre Calderón, i després amb un dels actes més populars i que més expectació genera: la destapada del cartell. Enguany és obra del fotògraf Toni Miranda, i porta novetats, perquè a més de plantar-se davant el cartell, mirar-lo i opinar sobre ell, podrem conéixer molt més sobre el seu procés de creació o fer una visita en realitat augmentada.

L'Associació de Sant Jordi, l'artista Toni Miranda, i el Campus d'Alcoi de la UPV han col·laborat per a fer una aplicació mòbil que, si et plantes davant del cartell i l'enfoques, et permetrà accedir a diverses funcionalitats com per exemple una visita als primers esbossos, una visió des de diferents angles, o fins i tot poder fer memes per a compartir en xarxes.

Està previst que l'aplicació també permetrà durant abril accedir a itineraris i ubicacions exactes dels esdeveniments de la Festa alcoiana.

Ací teniu els enllaços directes per a descarregar-la, en Android o en IOS. També podeu buscar en la tenda de Google 'Alcoi Festes 2023'