El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Preparat per al Nadal en el Mercat de la Glorieta

Mercat del Nadal, imatge de recurs d'una edició anterior

El 'Mercat del Nadal' compta amb més de 30 comerços i molta proposta familiar amb tallers, nadaletes en directe o ludoteca. Del 6 al 8 de desembre en la Glorieta.

El Nadal Alcoià ja està instal·lat a la ciutat. Ja s'ha encés l'enllumenat nadalenc, es pot visitar el betlem a l'església de Santa Maria, i Tirisiti ja ha tret el cap per la seua pensió. Ara falta fer arreplego de tots els detalls, motius nadalencs i dolços que ens han d'acompanyar les pròximes setmanes, i que millor que fer-ho en el Mercat del Nadal d'Alcoi, que obrirà les portes a la Glorieta aquest 6 de desembre.

Enguany són 30 comerços que oferiran productes de proximitat. I s'ha organitzat una atapeïda agenda d'activitats familiars amb tallers, ludoteca, actuacions i jocs. El mercat s'inaugura al migdia del divendres 6 de desembre, però estarà obert tot el pont de la Constitució en horari de 10,30 a 14 hores i de 17 a 20,30 hores.

"La nostra ciutat celebra un Nadal únic, que durant més d'un mes atrau molta gent de tota la Comunitat Valenciana. Dins d'eixa àmplia proposta cultural i turística, el Mercat de Nadal s'ha consolidat ja com una proposta comercial atractiva, i la Glorieta i el centre històric d'Alcoi com un lloc de parada obligada per a comprar i passar-ho bé en família durant els dies del Pont de la Constitució", diu la regidora de comerç Vanessa Moltó.

I si no tes clar que et trobaràs, ací et recordem la visita que férem des d'ARAMULTIMÈDIA a l'edició de l'any passat.