El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Prepareu-vos que venen les festes de Moros i Cristians d'Ibi 2019

Festes d'Ibi 2018

Si esteu interessats per conéixer tots els esdeveniments i activitats de Moros i Cristians d'Ibi 2019, recomanem mirar la programació completa.

Falta molt poc per a celebrar les festes de Moros i Cristians d'Ibi 2019, concretament entre el 12 i 15 de setembre.

Ibi prepara els carrers i balcons per a donar la benvinguda a una de les festes més esperades en tot l'any, Moros i Cristians d'Ibi 2019.

Abans d'entrar a les activitats més importants de totes les festes, també podrem gaudir de les entradetes, concursos i música que ens tenen preparat per als dies vinents. Ara bé, una vegada que arribe el dijous 12 de setembre, donem per benvinguda una festa inigualable fins al diumenge 15 del mateix mes.

Dijous 12, Nit de l'Olla

Possiblement, els esdeveniments més importants del primer dia de festes són el passacarrer marcat per la Unió Musical d'Ibi, i la Nit d'Olleta, aquesta última a partir de les 24 h.

Divendres 13, Dia del Passeig

En aquest dia té lloc un dels moments més especials i màgics de la festa, l'entrada de Moros i Cristians. Ara bé, cal tindre en compte que el dia que comença de bon matí, concretament amb la Diana Festera; l'entrada cristiana a partir de les 11 h, i l'entrada mora, a les 17.30 h.

Dissabte 14, Priemer Dia de Trons

En matinar, a les 8.15 h, Diana Despertà. I ja a la vesprada, a les 17 h es realitzarà l'Alardo, i a continuació, a les 18.30 h l'Ambaixada Mora.

Diumenge 15, Dia de la Processó

A primera hora, a les 8 h, tindrà lloc la Guerrilla, i quan aquesta finalitze, començarà el Judici del Sumaríssim i Afusellament del Moro Traïdor. I a la vesprada, a partir de les 17.30 h, l'Ambaixada Cristiana, finalitzant les festes amb la reconquesta del castell.

I com és habitual, tenim sempre un dia de més, el dia de descans, que en aquesta ocasió serià per al dilluns 16.

Si esteu interessats per conéixer tots els esdeveniments i activitats que aniran fent-se, recomanem mirar la programació completa.