El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presència alcoiana aquest dissabte 23 de març en el Trofeu Ciutat d'Alcoi de patinatge

Reus Deportiu, els guanyadors / Adrià P. Petidier - RFEP

Al Poliesportiu Francisco Laporta ja es respira patinatge d'elit des d'aquest divendres 22 de març. Equips de tot el territori espanyol estan a Alcoi per participar en el Campionat d'Espanya Grups Junior i Quartet a la modalitat de Grup Xou, així com en el IV Trofeu Ciutat d'Alcoi grups xicotets i grans, on participarà un grup alcoià.

El divendres s'ha celebrat el primer Campionat d'Espanya de Grups-Xou Júnior de la història. Després de les cinc medalles d'or en Campionats Nacionals aconseguits com a Grup-Xou Juvenil, hui el Reus Deportiu, amb el seu programa “Guardians of light”, ha estrenat el palmarés en aquesta nova categoria. La medalla de plata ha sigut per al CP Bescanó, que repeteix la posició aconseguida en edicions anteriors gràcies a la seua “Nit d'il·lusió”. Tercera posició i merescuda medalla de Bronze per al Tordera PA amb “112” que d'aquesta forma aconsegueix el passaport per a disputar el seu primer Campionat Europeu. En aquesta modalitat han participat 20 equips i com sol ser habitual, els conjunts catalans han ocupat les posicions de dalt.

Aquest dissabte 23 de març de vesprada hi haurà presència alcoiana sobre el parquet del Pavelló Mutualidad de Levante. El CPA Alcoi participarà en la modalitat de grup xou xicotets i competirà amb altres 22 equips.

Durant tot el cap de setmana passen pel Poliesportiu Francisco Laporta vora 1.000 persones. L'esdeveniment esportiu és possible gràcies a la Real Federació Espanyola de Patinatge – Comité Nacional de Patinatge Artístic i la Comissió Organitzadora creada des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi. Alberto Belda, regidor d'Esports, apunta que "hem fet una inversió que beneficia a la ciutat, ens situa en el mapa esportiu del país i fa que el nom d'Alcoi es veja per tota Espanya amb motiu dels campionats i a més, és especialment positiva la repercussió econòmica a la ciutat, els participants, les seues famílies i els entrenadors estan durant un cap de setmana a Alcoi, coneixent la ciutat i omplint els establiments hostalers, ja que estaran menjant, dormint i realitzant compres".