El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presenta el teu ‘Herberet’ al Concurs de la Junta de Festes de Cocentaina fins al 9 de desembre

Arriba la 4a edició del ja consolidat Concurs d’Herberet de la Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina. Les mostres es poden presentar a la seu de la Junta fins al divendres 9 de desembre entre les 18:30 i les 21 h.

Els guanyadors es donaran a conèixer el dissabte 10 de desembre a les 13 hores, i es dura a terme a la Filà cavallets. Cada concursant podrà participar amb un màxim d’una botella d'herbero.

S’atorgaran 3 premis als herberos que obtinguen la major puntuació. Els premis consisteixen en un diploma acreditatiu per als tres seleccionats, que s'entregaran en el moment de la decisió del jurat. Per a qui obtinga el tercer premi, Licores Sinc li atorgarà un obsequi. Per a qui obtinga el segon premi, l'Associació de Comerç i Hostaleria de Cocentaina li atorgarà cinc bons de 20 euros cadascun per al seu consum en el comerç local. Finalment, per a la persona que obtinga el primer premi i com a guanyadora del concurs, l'Associació de Comerç i Hostaleria de Cocentaina li atorgarà 2 bons de 50 euros cadascun, i un bo de 20 euros per al seu consum en l'hostaleria de la nostra localitat.