El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació de l'exposició d'escultura: 'La figura de Moisés Gil' en el Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi

Presentació de l'exposició d'escultura: 'La figura de Moisés Gil' en el Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi / Cartell
L'exposició es podrà vorer del 31 de gener al 30 de març de dilluns a divendres d'11:30 a 13.30 h i de 17,30 a 20.30 h.

Moisés Gil presenta en el Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi, l'exposició d'escultura 'La figura de Moisés Gil' que durarà 2 mesos.

L'exposició d'escultura: 'La figura de Moisés Gil' es presentarà en el Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi, i estarà oberta del 31 de gener al 30 de març, en horari de visita de dilluns a divendres d'11:30 a 13.30 h. i de 17.30 a 20.30 h.

Aquesta exposició acull escultures de gran grandària, un mínim de dos metres, i relleus amb la qual convida a l'espectador a prendre partit en el que ocorre en el carrer, en el que li ocorre i esdevé en el seu context de l'urbà.

Moisés Gil, és professor del Departament d'Escultura de la Universitat Politècnica de València i ha rebut nombrosos reconeixements per les seues obres.

En l'exposició es reflecten els relleus, d'acer i polièster que tenen diferents grandàries que oscil·len des de 10x15Cm. fins als 170x90 Cm.

El missatge que l'escultor vol fer arribar a l'espectador és: 'El comportament humà en la nostra societat contemporània' i segons l'autor és “un crit per a dir que cal obrir portes i finestres per a alliberar-se”.