El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació del llibre 'Corpus toponímic de Beniarrés' de Rafael Miguel Aura Calbo

Presentació del llibre 'Corpus toponímic de Beniarrés' de Rafael Miguel Aura Calbo a Beniarrés
La cita tindrà lloc el dia 24 de març a les 19.30 h en el Centre Cultural Joan Fuster

El dia 24 de març a les 19.30 h en el Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés, es durà a terme la presentació del llibre 'Corpus toponímic de Beniarrés' de Rafael Miguel Aura Calbo, llicenciat en Geografia i Història especialitzat en llengües antigues.

Rafael Miguel Aura Calbo, llicenciat en Geografia i Història especialitzat en llengües antigues és l’autor del llibre 'Corpus toponímic de Beniarrés'. La seua presentació serà el pròxim 24 de març a les 19.30 al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés.

La presentació anirà a càrrec de Vicent Cabanes, professor i col·laborador de l'Acadèmia Valenciana de Toponímia a les comarques del Comtat i l'Alcoià i comptarà amb la intervenció de l'autor.

Aquest llibre editat per Edicions del Sud fa una compilació dels noms atorgats als diferents llocs de la població i terme del municipi. L’autor ha volgut fer-lo públic amb l'objectiu de conservar i divulgar el patrimoni toponímic de la localitat.

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Beniarrés, la Cooperativa Agrícola, Mapelor SL, l'Associació Cultural l'Esportí, l'Associació dels Reis Mags i el PSPV de Beniarrés, aquesta publicació ha sigut possible.