El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació del llibre 'La Presó del cel' de l'escriptor de Benilloba, Joaquim Espinós

Presentació del llibre 'La Presó del cel' de l'escriptor de Benilloba, Joaquim Espinós / editorial
El llibre el publica l'editorial Lletra Impresa Edicions i la presentació serà el 13 de gener a les 20.00h

Joaquim Espinós, escriptor i professor de la Universitat d'Alacant tanca la seua trilogia amb la presentació de 'La Presó del cel' publicada per l'editorial Lletra Impresa Edicions el dia 13 de gener a les 20.00h

Dissabte dia 13 de gener a les 20.00 h en l'Aula Universitària (Cal Metge) a Benilloba, tindrà lloc la presentació de la novel·la de l'escriptor i professor de la Universitat d'Alacant, Joaquim Espinós. Aquest llibre tanca la trilogia sobre el segle xx viscut als pobles del País Valencià.

En la presentació intervindran, l'alcaldessa de Benilloba, Anna Dèlia Gisbert, el professor, Josep Cortés, i el mateix autor, Joaquim Espinós,

La trilogia està integrada per 'Ombres en el riu' (1995), 'Material fotogràfic' (2015) i ara 'La presó del cel', que es publica a l’editorial Lletra Impresa Edicions.

Aquesta novel·la parla de la postguerra en un poble valencià del sud. Els seus protagonistes són un capellà —el pare Lluís— d’idees progressistes, que lluita per canviar l’ordre de les coses, i tres xiques que són injustament represaliades pel franquisme. Amb ells conviuen una galeria de personatges de gran vivesa i profunditat humana, que conformen un emotiu testimoni de la vida d’aquells difícils anys.