El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació del llibre 'L'àmfora fenícia' del contestà Iván Carbonell

Presentació del llibre 'L'àmfora fenícia' del contestà Iván Carbonell / Cartell
L'esdeveniment serà el dia 23 de març a les 20.00 h a la Casa de la Joventut

La primera edició del premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 'L’àmfora fenícia' de l'escriptor, Ivan Carbonell Iglesias, es presentarà a la Casa de la Joventut de Cocentaina, el pròxim 23 de març a les 20.00 h.

L'ajuntament de Cocentaina presentarà la primera edició del premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 'L’àmfora fenícia' de l'escriptor contestà, Ivan Carbonell Iglesias a la Casa de la Joventut a les 20.00 h.

En aquesta presentació estarà l'autor, Marcela Richart, regidora de Cultura i de Promoció del Valencià, Joan Borja, membre de l'organització dels Premis Altea, i Rafa Enguix.

La novel·la d'Iván narra com Juli i la seua colla de Cocentaina pretenen passar uns dies de desconnexió al Portet de Moraira, abans d’anar a estudiar a València. Aleshores, la troballa d’una àmfora fenícia mentre Hipòlit i Juli bussegen al Portet farà que s’emboliquen sense proposar-s’ho en una història de segrestos, fotografies il·lícites i assaltants nocturns. Per si no hi havia prou, un amor estival sacseja també la colla d’amics, que seguirà pistes entre novel·les de Chester Himes, rastres de nazis francesos, Torres de Guaita i Coves de Cendres, i el misteri d’un paratge de Teulada, la Font de la Jana, en què sis segles abans sant Vicent Ferrer va conjurar la màgia que dominava el lloc.

Si t'ha agradat la sinopsi, és recomanable anar a la presentació