El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació en Alcoi d'un manual per lluitar contra el canvi climàtic

La presentació tindrà lloc en la llibreria Detroit Llibres.

La presentació tindrà lloc a la llibreria Detroit Llibres a partir de les 19.30 h a càrrec d'un dels autors del manual, Samuel Martín Sosa, expert en polítiques mediambientals i activista ecologista. 

'Emergència climàtica: què podem fer?' Amb vocació de respondre aquesta pregunta en presenta en Alcoi aquest 6 de febrer el llibre 'Manual de lucha contra el cambio climático'.

La presentació tindrà lloc a la llibreria Detroit Llibres a partir de les 19.30 h a càrrec d'un dels autors del manual, Samuel Martín Sosa, expert en polítiques mediambientals i activista ecologista. L'organització de l'acte compta amb la col·laboració del la Colla Ecologista la Carrasca – Ecologistes en Acció.

Ressenya de l'obra:

"El 'Manual de lucha contra el cambio climático' recull les dades científiques més actualitzades i més fiables, amb l'objectiu d'explicar des del començament què està passant amb el clima i amb el planeta, què succeirà en el futur i què podem fer col·lectivament per a fer front a aquesta situació. A més, analitza les solucions que hi ha, però des d'una perspectiva crítica: no totes són bones, moltes no funcionen i fins i tot tenen l'efecte contrari al que necessitem".