El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentació virtual del Festival Animalcoi aquest divendres

Aitana, la mascota gamberra del Festival
  • Ho podran consultar en els perfils de FACEBOOK i INSTAGRAM d'Animalcoi

L'activitat cultural i d'esdeveniments es resisteix a la complexa situació sanitària per la qual travessem. Així que, davant els impediments, solucions originals. Per això, el festival Animalcoi, que se celebrarà el pròxim mes de novembre, es presenta aquest divendres de manera online i amb els testimonis dels seus protagonistes. Serà per xarxes socials al voltat de les 14 hores.

El virus no traspassa la fibra òptica, i com que les persones no poden anar a la presentació d'Animalcoi, són els seus protagonistes els qui es claven en les cases dels amants d'aquesta disciplina artística.

Aquest divendres, aproximadament des de les 4 hores, les xarxes socials d'Animalcoi presentaran la primera edició d'un festival que naix de l'Escola d'Art l'Ajuntament alcoià amb la direcció de Diana Cortés.

Està prevista la compareixença audiovisual de Diana Cortés i per suposat de la mascota del certamen, Aitana.

Entre el 13 i el 15 de novembre

El festival Animalcoi inclourà premis a curts d’animació, projeccions, tallers, conferències, masterclass i molt més. Els premis estaran patrocinats, a l’espera de nous col.laboradors, per Caixa Ontinyent i Mutua Levante. A més tindrem altres col·laboracions com ara Fundación Mutua Levante, La Capella de l’antic asil o club Unesco Alcoi.