El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb dos únics concerts, però Cocentaina sí que celebra el Sent-Me

L'aforament serà limitat i les invitacions gratuïtes es podran retirar a la Casa de la Joventut des del dia 13 de juliol

Aquesta edició serà especial, estarà reduïda a dos concerts al Palau Comtal, mantenint els protocols de distanciament social, però amb un fort simbolisme d'aposta per la música i l'art

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de cultura, Iván Jover, i el director d'orquestra i musicòleg, Ignacio García-Vidal, han presentat una simbòlica edició 2020 de SENT-ME COCENTAINA. Aquesta setena edició presentarà dos concerts al Palau Comtal els dies 27 i 28 de juliol, adaptats als protocols de seguretat sanitària vigents.

L'objectiu principal és mantindre la filosofia i l'esperit que identifica des de la seua creació a SENT-ME COCENTAINA: la trobada entre persones i el gaudir de la música clàssica en el marc arquitectònic i patrimonial contestà.Com declara el director artístic de SENT-ME, el director d'orquestra contestà Ignacio García-Vidal: "La complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l'art".

La secció de cordes de l'Orquestra simfònica de la Regió de Múrcia dirigida pel mateix Ignacio García-Vidal i el Quartet de corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, oferiran dos concerts en els quals interpretaran quartetes, divertimentos i serenates de corda de Mozart, Beethoven, Elgar i Dvorak. Violins, violes, violoncels i contrabaixos mantindran així la seua cita anual per seté any consecutiu amb el públic contestà al Palau Comtal. L'aforament serà limitat i les invitacions gratuïtes es podran retirar a la Casa de la Joventut des del dia 13 de juliol.