El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentada la revista Lilia, arranca la setmana dedicada a la Verge dels Lliris

Aquest és un any especial perquè torna la normalitat després de la pandèmia i perquè se celebren 120 anys de la creació de l’Archicofradía i 40 de la imatge.

La presentació de la tradicional publicació dona el punt d'inici a les activitats de la setmana dedicada a la patrona de la ciutat.

La portada de la 35 edició de la revista Lilia és un clar homenatge a al pintor Rafael Aracil i s’ha plasmat una obra d’ell de 1987. Per motius de salut, el pintor no va poder estar present a l’acte de presentació que va tindre lloc aquest dilluns 12 de setembre al Círcul Industrial, com és habitual. Va ser la seua dona l’encarregada d’arreplegar un obsequi de la mà de Reme Perelló, presidenta de l’Archicofradía.

A l’acte van acudir representants polítics de diferents partits i el propi alcalde d’Alcoi, que va ser el primer en rebre un exemplar de la revista i el que va tancar l’acte.

L’esdeveniment va servir també per fer entrega dels premis del concurs de dibuix dedicar a la Mare de Déu dels Lliris.

Aquest és un any especial perquè torna la normalitat després de la pandèmia i perquè se celebren 120 anys de la creació de l’Archicofradía i 40 de la imatge. Arranca així una setmana de diversos actes que conclourà el diumenge amb la Romeria, sempre que el temps ho permeta.