El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentada la revista Lilia a la Parròquia de Sant Maure d'Alcoi amb total seguretat per la Covid-19

Acte a Sant Maure. Tradicionalment se celebra al Rotonda del Círculo Industrial / Ajuntament d'Alcoi

La portada de Lilia és obra de Luis Gigante.

 

Ací podeu consultar tots els actes. 

L'Ajuntament d'Alcoi no ha volgut deixar de celebrar els actes en honor a la Verge dels Lliris malgrat la pandèmia. Amb totes les mesures sanitàries i de distància social, ha estat presentada Lilia, la clàssica revista que es presenta amb motiu de la Festivitat de la Verge dels Lliris. La portada ha sigut obra del fotògraf de Luis Gigante, representant a la Mare de Déu amb molta llum.

La Parròquia de Sant Maure ha acollit la presentació de la Revista Lilia. Aquest és el primer acte de la setmana gran d'actes de la Verge dels Lliris a Alcoi que culminarà amb la Romeria a la Font Roja el diumenge 20 de setembre.


Aquest dimarts 15 de setembre se celebra el pregó a càrrec de José Domingo Sempere Vicedo. La Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc celebrarà una missa per recordar les víctimes de la pandèmia a partir de les 20 h.


Els actes centrals es concentren en cap de setmana. El dissabte 19 a les 20 h, Ofrena de Flors a la Patrona a la Plaça Ramon i Cajal amb la convocatòria de la romeria que se celebrarà, si les condicions sanitàries ho permeten, a la Font Roja el diumenge 20 h.


El diumenge començarà a les 6:45 h amb la Despertà i des de les 7 h, se segueix el tradicional itinerari des de Sant Maure fins a la Font Roja per celebrar la Romeria. L'arribada a la Font Roja i recepció de la Mare de Déu a la Font Roja està programada a les 10:30 h. La missa serà a les 12 h a la plaça de l'ermita. Tots els actes estan dissenyats per respectar els protocols marcats per les autoritats sanitàries sobre la Covid-19.