El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentada l’heràldica de l’Alferesia dels Ligeros que manté l’essència de la filà

El roig, el blau i dos cavalls conformen l'heràldica

La Filà Ligeros ostenta l’Alferesia Mora per a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi de 2020. Rafael Aracil és l’alferes i ha presentat la seua heràldica davant de la filà, ASJ, membres del govern municipal i amics. L’heràldica està dissenyada per Jordi Sellés, confeccionada per Roberto Pérez, mentre que els estampats són de Toni Castillo.

Rafael Aracil ha contat a ARAMULTIMÈDIA que està “molt orgullós” que tota la filà estiga amb ell durant aquest any tan especial. L’heràldica manté els colors centrals de la Filà Ligeros i els cavalls també estan presents en aquest emblema.

En el moment de presentar l’heràldica, també s’ha donat a conéixer un audiovisual de la història de “com hem arribat fins ací”. Kinema ha sigut l’encarregat del vídeo. En l’audiovisual es fa al·lusió al Castell de Benicadell, ja que part de la família de Rafael Aracil és natural de Beniarrés.

En l’acte de presentació de l’heràldica, que ha tingut lloc a la Filà Ligeros, ha estat acompanyat per familiars, amics, festers, membres de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), i la regidora de Festes, Carolina Ortiz.