El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentades 160 fotografies en el Concurs 'Antonio Aura Martínez' de l'ASJ

El jurat davant algunes obres / ASJ - Estudios Cyan

El jurat donarà a conéixer el premi el divendres 6 de setembre a les 20 h. al Saló d'Actes del Casal

Ja s'ha tancat el termini per presentar fotografies al LXVIII Concurs de Fotografia 'Antonio Aura Martínez'. Les obres acceptades han sigut 160, les quals han sigut creacions de 20 concursants. Cal recordar que el jurat donarà a conéixer el premi el divendres 6 de setembre a les 20 h. al Saló d'Actes del Casal.

En les bases del premi, hi ha distints premis dividits en dos premis. Aquests temes són 'Estampes i aspectes de la festa' corresponents a l'any 2019, mentre que la segona categoria són 'Aspectes d'Alcoi'. Segons es pot llegir a les bases de l'Associació de Sant Jordi (ASJ), en aquest segon tema s'han d'observar "racons típics, paisatges, costums, etc., de la ciutat i el seu terme municipal".

Pel que fa als premis, en 'Estampes i aspectes de la festa', hi haurà un premi d'honor de 1.000 euros, un primer premi de 400 euros i 3 accèssits de 100 euros. Ací s'han presentat 11 col·leccions i 107 fotos. En el tema 'Aspectes d'Alcoi', hi ha altre premi de 400 euros i altres 3 accèssits de 100. A aquest premi opten 53 imatges.