El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentades les 4 propostes viables als Pressupostos Participatius 2018 de Cocentaina. Ara, a votar

Ja es pot votar fins al dimecres 2 de maig

Cocentaina ja coneix quines són les propostes viables dels Pressupostos Participatius 2018. Concretament són 4: instal·lació d’un marcador i de megafonia en el nou camp de la via, projecte de caps de setmana estimulants per a persones amb diversitat funcional organitzats per Il·lusiona’t, rehabilitació del llavador i la zona del Pla de la Font, i un mapa sonor de Cocentaina realitzat per l’alumnat de 2n d’ESO (curs 2018/2019) del Col·legi Sant Francesc d’Assís.

La ciutadania ja ha defés i presentat les seues propostes al Centre Social Real Blanc. Ara és el torn de votar. Es pot fer a la web cocentainaparticipa.com fins al dimecres 2 de maig. Per a aquelles persones que ho decidisquen fer de forma física i presencial, el mateix 2 de maig, s'habilitarà una urna al despatx d'Ordenances en horari de 8 h a 15 h i de 17 h a 21 h. Caldrà mostrar el DNI per a poder votar.

ARAMULTIMÈDIA ha estat al Centre Social Real Blanc de Cocentaina per mostrar quines són les 4 propostes que els tècnics han decidit com a viables.