El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentat a Alcoi el Focus Pime i Empreniment 2016, "el millor espai per als emprenedors"

L'han presentat la directora general de l'IVACE, Júlia Company; el regidor d'Empresa, Manolo Gomicia; i Jesús Casanova, en representació del CEEI València

Dirigit a pimes innovadores, empreses consolidades, emprenedors i startups, autònoms i freelances, professionals en procés de reorientació laboral i entitats de suport a l'empreniment i les pimes. Els assistents podran conèixer les últimes tendències, actualitzar els seus coneixements, detectar oportunitats de mercat i rebre informació i assessorament empresarial gratuït

El dijous 3 de novembre, la seu de Las Cigarreras d'Alacant acollirà la 11a edició de FOCUS Pime i Empreniment. A Alcoi, igual que s'ha fet a altres municipis del País Valencià, s'ha presentat aquesta jornada dirigida a pimes innovadores, empreses consolidades, emprenedors i startups, autònoms i freelance, professionals en procés de reorientació laboral i entitats de suport a l'empreniment i les pimes. Com s'ha dit a la presentació, a poc a poc s'ha anat acotant més el públic assistent. Júlia Company, directora de l'IVACE, també ha aprofitat per parlar de la fusió dels CEEI d'Alcoi i València.

La jornada reunirà durant 10 hores ininterrompudes més de 100 ponents de reconegut prestigi i al voltant de 50 activitats entre networking, tallers, conferències, tastos i música en directe en les quals els assistents podran conéixer les últimes tendències, actualitzar els seus coneixements, detectar oportunitats de mercat i rebre informació i assessorament empresarial gratuït.

ARAMULTIMÈDIA ha gravat un vídeo per conéixer les claus "del millor espai per a aprendre dels millors, compartir experiències i establir contactes" ha indicat Júlia Company.