El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentat el número 5 de la revista Signes de l'EASD d'Alcoi

Foto de família amb els coordinadors i alguns dels alumnes responsables de la revista 'Signes'/EG
40 alumnes han treballat al llarg de dos anys en aquest número 5 de la revista Signes

"Suposa una implicació especial dels alumnes que va més enllà d'una assignatura optativa". Així ho diu Rafa Calbo, un dels coordinadors de l'assignatura i la revista. En aquest número 5 han treballat 40 alumnes durant 2 anys. Es pot adquirir per 1 euro a la mateixa Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

És el resultat del treball de diversos alumnes dins d'una assignatura sota el nom de 'Signes', i on treballen tant en l'elecció i elaboració de continguts, com en l'edició, maquetació i impressió. Tot passa per les mans dels alumnes i el resultat és aquesta revista que es pot adquirir en la mateixa Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi amb el donatiu d'1 euro. 

Rafa Calbo, un dels coordinadors del projecte assegura que aquesta revista "suposa una implicació especial dels alumnes que va més enllà d'una assignatura optativa", i a més diu que serveix com a "pont de comunicació entre les diferents especialitats" de l'escola. L'altra coordinadora de la revista és Maria Castelló, qui ha explicat que aquest número 5 s'ha fet al llarg de dos anys, i que han participat 40 alumnes. A més a més assegura que "el número 6 està ja al nostre cap, comença ja a rodar".

La vicedirectora de l'EASD d'Alcoi, Pilar Blasco, ha volgut felicitar els alumnes pel "gran nivell" de la revista, i ha fet una menció especial a l'equip de reprografia per la qualitat del treball.