El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Presentats els 10 dissenys per participar en el boato de la Magenta

La presentació ha tingut lloc a la Filà Vascos

S'han fet dos passes per la gran afluència de gent que volia vore els vestitis i dissenys

El Capità Moro 2019, la Filà Magenta, ja ha donat a conèixer l'elenc de dissenys del seu boato.

La multitudinària presentació ha tingut lloc a la Filà Vascos. Pepe Carbonell, membre de la Filà Magenta, ha explicat a ARAMULTIMÈDIA que el guió del boato es basa en "el somni d'un xiquet que estarà representat en l'Entrada". A més, "els ballets i tots els elements giren al voltant d'aquest somni". Aquest seguici està dissenyat per Juan Climent i la confecció és obra d'El Molinar i Tocats.


En veure la multitudinària presentació, els organitzadors han decidit fer 2 passes perque tothom puga apreciar la qualitat dels dissenys. Tots els vestits seran en règim de lloguer i Pepe Carbonell indica que els preus són "molt assequibles" econòmicament parlant.


Per participar en el boato en qualsevol modalitat de disseny, primer cal pagar 100 euros en la seu de la Filà Magenta en els següents dies: 30 d'octubre; o 2, 6, 9, 13 i 16 de novembre de 20 a 21:30 h. La resta de pagaments es liquidaran en tres parts iguals en la presa de mesures, prova del vestit i recollida del vestit