El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentats els 265 jugadors del Nou Bàsquet Alcoi

Presentació / PST Forografia

El Nou Bàsquet Alcoi compta amb 9 equips escolars procedents dels 8 col·legis convinguts  amb el club, 7 equips d'iniciació al rendiment, 3 equips júniors i 3 sèniors

El Club Nou Bàsquet Alcoi ha presentat als seus equips i als jugadors al Pavelló Mutua Levante. Cal recordar que a causa de la pandèmia, l’any passat no es va poder celebrar aquest acte.

És important destacar que el Nou Bàsquet Alcoi compta amb 9 equips escolars procedents dels 8 col·legis convinguts (Apacesco, Miguel Hernández, El Romeral, La Salle, Horta Major, Sant Vicent, Arnauda i Sant Vicent de Paúl) amb el club, 7 equips d'iniciació al rendiment, 3 equips júniors i 3 sèniors, sumant un total de 265 jugadors i jugadores. Dels 22 equips del Club el Júnior Zonal no va poder estar ja que tenia partit a la mateixa hora al Campello. L'acte va començar amb un minut de silenci en memòria de la mare d'un jugador i una exjugadora del club que després de molt de temps de lluita va morir la setmana passada a causa d'una dura malaltia.

Paco Agulló ha presentat l'acte. Després de la presentació, mares, pares, familiars, amics, patrocinadors, col·laboradors i representants de la Corporació Municipal han presenciat en directe una xicoteta mostra del que és el dia a dia del Club, amb jocs, postes, concursos de triples de júniors i sènior i un concurs de tir de ‘dos aficionats’. Abans de la tradicional foto de família que va tancar l'acte, amb els discursos de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el president de l'entitat, Salva Monzó.

Lirios Rovira, directora Esportiva, indica que “la presentació va ser un èxit, els més xicotets ho van passar en gran amb els seus jocs i animant als majors. Aquest acte a més de per a presentar als equips, serveix perquè els familiars vegen la magnitud del Club, tenim des de prebenjamins de 6 anys a gent que ronda els 40, tant xics com xiques que tenen en comú la seua passió pel bàsquet. No és fàcil de preparar i vull agrair a tots els entrenadors i entrenadores que desinteressadament han dedicat temps extra per a aconseguir que aquest acte anara magnífic”.