El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presentem, en exclusiva, la portada de la cinquena edició de 'Fresneda Magazine'

La portada
El protagonista de la portada és 'l'influencer' Ismael Álvarez

Aquesta cinquena edició "espera tindre una repercussió més enllà de la comarca, inclús a tot el territori espanyol" i, sobretot, va dirigida als "jovens". El seu director, Aitor Pla, una vegada més ha confiat en ARAMULTIMÈDIA perquè aquest mitjà de comunicació siga el primer a publicar la portada

El col·lectiu LGTB és un dels protagonistes de la 5a edició de la revista 'Fresneda Magazine'. El seu director, Aitor Pla, una vegada més ha confiat en ARAMULTIMÈDIA perquè aquest mitjà de comunicació siga el primer a publicar la portada. El protagonista d'aquesta és Ismael Álvarez, un 'influencer' d'Instagram molt vinculat al col·lectiu LGTB. Pla apunta que el fet d'elegir a Ismael ha sigut perquè "tot el col·lectiu LGTB es podria sentir identificat amb el que fa". Tota la informació de la revista la podeu trobar al seu blog.

Algunes de les persones que participen en les entrevistes són Diana Sanus, Adrián Romero de la sèrie 'Els biters' d'À punt o el músic Sergio Bezares. Altres atractius de la revista són els reportatges de Mónica Jover i José Antonio Picazo. També hi haurà un lloc per a Eurovisión, ja que un jove de les nostres comarques, Eduard Aznar, estigué al festival celebrat a Lisboa.

La il·lustració també serà important gràcies a Austin, un jove català que participa en un còmic que ha fet exclusivament per a la revista. Segons Aitor Pla, aquesta cinquena edició "espera tindre una repercussió més enllà de la comarca, inclús a tot el territori espanyol" i, sobretot, va dirigida als "jóvens".