El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Presó provisional per a la conductora que va atropellar un home dissabte a Alcoi

La causa s'ha obert per un delicte d'homicidi imprudent i altre per conduir sota la influència de l'alcohol.

La conductora responsable de l'atropellament d'aquest dissabte 8 de maig a Alcoi ja ha ingressat en presó, provisional però sense fiança, fins que se celebre el juí. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la detinguda va declarar ahir diumenge davant el jutjat de Guàrdia, el d'instrucció 4 d'Alcoi. I donades les circumstàncies de l'atropellament la jutgessa ha obert la causa no sols per un delicte d'homicidi imprudent, sinó també per conducció sota la influència de begudes alcohòliques, o CIBA.

L'atropellament va ser virulent i ha commocionat la ciutat, sobretot als veïns que estaven al carrer València i van ser testimonis. Els Bombers requeriren una hora per poder traure l'home, que havia quedat encaixat entre el cotxe i la paret. Malauradament, va morir en arribar a l'Hospital Verge dels Lliris.

En el vehicle viatjaven més persones, però segons assegura la Policia Nacional no s'ha fet cap altra detenció. Des del TSJ expliquen que tan sols es fa responsable al conductor. Per part de l'Ajuntament, asseguren que la Policia Local investiga l'accident.