El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pressupostos participatius: és el moment de dir què vols per a Alcoi

Fins al 18 d'octubre es poden presentar propostes, i ja hi ha més de 200. Després seran els tècnics els que valoren si són viables i passen a la fase final de votació, però són totes idees d'alcoians per a millorar la ciutat.

Els Pressupostos Participatius per al 2021 estan en marxa, amb la fase de presentació de propostes i recol·lecció d'avals. Ja hi ha hagut una ampla participació, i a hores de publicar aquesta notícia se superaven les 200 propostes presentades, tot idees per a millorar Alcoi. Hi ha de temps fins al 18 d'octubre per a fer noves propostes.

I si no tens idees, sí que pots pegar una ullada a totes les propostes presentades i donar suporta les 5 que més t'agraden. Són els avals, ja que cada idea necessita almenys 50 avals per a passar a la baremació tècnica.

En el vídeo, la regidora de participació ciutadana, Teresa Sanjuan, ens explica el procés per avalar propostes, i ens fa balanç de les obres fetes en els últims anys gràcies a les aportacions dels veïns.

Recordem que els pressupostos participatius d'Alcoi 2021 compten amb 400.000 euros, 320.000 per a propostes d'inversió i 80.000 per a despesa corrent. Pots seguir tot el procés i tindré més informació ací.