El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els xiquets d'Alcoi fan propostes per a gastar 25.000 € en la ciutat

Les votacions es realitzaran la setmana del 10 al 14 de maig.

A finals de l’any passat es convocaven els pressupostos participatius a la ciutadania on els ciutadans d’Alcoi van poder votar els projectes que més els agradaven perquè es dugueren a terme i ara és el torn de l’alumnat de sisé de Primària.

La regidoria de Democràcia participativa ha prepart uns tallers i activitats per iniciar als xiquets i xiquetes en els pressupostos participatius. Des del centre educatiu rebran 4 tallers de forma telemàtica: Ens informem, Investiguem, Treballem en equip i Contrastem les propostes treballant en grup. 

Pràcticament tots els centres educatius d’Alcoi, tant públic com concertats, ha donat suport a la proposta de la regidoria i se sumen a què els estudiants participen. També participa CLIA i CPEE Tomàs Llàcer. Per a la regidora Tere Sanjuan Durant el que queda de curs podran treballar les seues propostes i votar-les. La infància podrà veure com amb les seues idees poden ajudar a millorar la nostra ciutat i veure les seues propostes fetes realitat. Vull agrair la participació dels centres educatius i que creguen en aquest projecte”

Hi haurà 20.000 € destinats a inversió i altra part, 5.000 €, per a despesa corrent. La quantitat de les propostes variarà depenent del cost i de la seua viabilitat. Aquesta és una oportunitat per apropar als meus menuts a la democràcia i que vagen prenent consciència del que significa ser part d’una societat que té unes necessitats més enllà de les pròpies de cada individu