El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer conflicte superat en les imminents obres d'Entença

Imatge facilitada per Comrpomís dels senyals instal·lats a Entença
Els senyals temporals s'han instal·lat enmig de les voreres, impedint el pas normal de vianants. L'Ajuntament ha requerit a l'empresa que les canvie per altres menys molestes

Compromís Alcoi critica que els senyals temporals que s'han instal·lat dificulten el pas dels vianants i fan les voreres intransitables. Des de l'Ajuntament asseguren que han requerit a l'empresa perquè les retire i instal·le altra senyalística que moleste menys. Recordem que les obres a Entença comencen aquest dimarts 3 d'abril.

Al carrer Entença d'Alcoi han començat els preparatius per a les obres que suposaran la remodelació de tot aquest carrer. I, com passa en qualsevol obra a peu de carrer, ja ha arribat el primer contratemps. L'empresa encarregada de les obres ha instal·lat les primeres senyalitzacions en la vorera que marquen els desviaments de trànsit per les obres. Des de Compromís Alcoi han mostrat el seu malestar perquè els senyals dificulten el pas als veïns i fan les voreres intransitables. La regidora Begonya Domenech diu que "no entenem com el regidor ha donat el vistiplau a aquest tipus de senyalització, que sembla més útil per a celebrar partits d'Street football per al proper trofeu filaes, com a porteries i en mig de les voreres, que com a senyalitzacions dins del nucli urbà i en zona de vianants". 

Però la resposta des del consistori no s'ha fet esperar, i asseguren que s'ha requerit a l'empresa perquè les retire i "realitze una col·locació que evite, tant com siga possible, empitjorar l'accessibilitat de la via".

Recordem que les obres a Entença comencen aquest dimarts 3 d'abril, i es prolongaran durant almenys 11 mesos. Les obres es fan en quatre fases que suposen diferents canvis de trànsit. La primera fase afecta al tram entre el Mercat de Sant Roc i Isabel la Catòlica, i el trànsit en aquest últim carrer passarà a ser de dos direccions. Ací a la dreta, com a documents adjunts, tens més explicacions de les obres i els canvis de trànsit, així com les indicacions de TUASA per als autobusos urbans.