El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer dia de piscina a Alcoi

Per a la temporada de piscines s'ha contractat 12 socorristes i 9 taquillers. 
 

Aquest 18 de juny han obert les tres piscines municipals d'Alcoi. Visitem la Trenzano Alós amb el regidor d'esports, Alberto Belda. AMB VÍDEO

Les piscines obrin amb un aforament del 75 per cent en les instal·lacions, i 1 persona cada quatre metres quadrats dins la piscina. Són les mesures actives ara, tot i que es preveu algun canvi pròximament, com poder anar sense mascareta en espais oberts.

Enguany, a més de les tasques de manteniment, s'han fet obres a la piscina de Batoi per assegurar que la zona de les tovalloles es quedava seca. A més, s'ha contractat per a les tres piscines un total de 21 persones: 12 socorristes i 9 per a taquilla.

El regidor Alberto Belda s'ha mostrat molt satisfet, no sols perquè fa la seua primera roda de premsa com a regidor, de nou, d'esports, sinó perquè després de les mesures en l'estiu d'enguany, la temporada de piscines sembla que aquest 2021 té més sabor a normalitat. Durant 2017 i 2018, vora 45.000 usuaris utilitzaren les piscines; i en 2019 va haver-hi un repunt amb 52.000 usuaris perquè, segons recorda Bleda, va fer molta calor. L'any passat, amb totes les mesures estrictes pel coronavirus, els usuaris descendiren a 30.000. Enguany caldrà vore la xifra final, però Belda es mostra satisfet de poder oferir aquest servei un estiu més calmat que l'anterior.