El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer dia laborable amb molts dubtes 

Cua organitzada per al supermercat

La Policia organitza les cues a les portes dels Supermercats, i molts comerços col·loquen indicacions per a mantindre la distància entre els clients.

És el primer dia laborable de quarantena a les nostres comarques, que marxa amb les incidències esperables, però que la paciència i responsabilitat de la societat van esquivant. De moment, els professors i mestres han passat un mal matí perquè el sistema AULES ha vist superada la seua càrrega i no estava disponible. Molts d'ells han optat per comunicar-se amb les famílies via correu electrònic o altres sistemes que, potser no complisquen totes les normatives de protecció de dades, però que han sigut respostes necessàries a una situació extraordinària. 

Un comerç marca la distància entre clients

Els comerços que han obert han pres les mesures necessàries per a mantindre la distància dels clients. I en els supermercats on hi havia aglomeració de gent, la policia ha ordenat les cues amb molta distància entre cadascú. Tot i que sempre hi ha algun incident, a ARAMULTIMÈDIA han arribat més mostres de civisme que el contrari. Però encara queden molts dubtes, perquè no s'ha especificat quins treballs són ara necessaris i no es poden aturar, i hi ha hagut desplaçaments a centres on treballen moltes persones juntes de diferents llocs. La Policia ordena la cua a l'acccés al supermercat

Recordar que la situació és excepcional però està en mà de cadascun. Amb la quarantena reduïm la corba de contagi, minimitzem el nombre d'afectats i ajudem a la sanitat a què puga en tot. Nosaltres t'ho contem, queda't a casa.