El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Primer dia laborable amb molts dubtes 

Cua organitzada per al supermercat

La Policia organitza les cues a les portes dels Supermercats, i molts comerços col·loquen indicacions per a mantindre la distància entre els clients.

És el primer dia laborable de quarantena a les nostres comarques, que marxa amb les incidències esperables, però que la paciència i responsabilitat de la societat van esquivant. De moment, els professors i mestres han passat un mal matí perquè el sistema AULES ha vist superada la seua càrrega i no estava disponible. Molts d'ells han optat per comunicar-se amb les famílies via correu electrònic o altres sistemes que, potser no complisquen totes les normatives de protecció de dades, però que han sigut respostes necessàries a una situació extraordinària. 

Un comerç marca la distància entre clients

Els comerços que han obert han pres les mesures necessàries per a mantindre la distància dels clients. I en els supermercats on hi havia aglomeració de gent, la policia ha ordenat les cues amb molta distància entre cadascú. Tot i que sempre hi ha algun incident, a ARAMULTIMÈDIA han arribat més mostres de civisme que el contrari. Però encara queden molts dubtes, perquè no s'ha especificat quins treballs són ara necessaris i no es poden aturar, i hi ha hagut desplaçaments a centres on treballen moltes persones juntes de diferents llocs. La Policia ordena la cua a l'acccés al supermercat

Recordar que la situació és excepcional però està en mà de cadascun. Amb la quarantena reduïm la corba de contagi, minimitzem el nombre d'afectats i ajudem a la sanitat a què puga en tot. Nosaltres t'ho contem, queda't a casa.