El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer dia sense morts per Covid a tota la Comunitat després de dos mesos

Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi / Imatge d'arxiu

El nombre de positius acumulats (per PCR) a la província és de 3.920, després de sumar un de nou en les últimes 24 hores.

No ocorria des del passat 17 de març. La nostra Comunitat no ha registrat cap mort per Coronavirus en les últimes 24 hores. D'aquesta forma, el nombre de defuncions a la província d'Alacant es manté en 504, mentre que el total autonòmic és de 1.432 defuncions.

El nombre de positius acumulats (per PCR) a la província és de 3.920, després de sumar un de nou en les últimes 24 hores. És un dels dos únics positius registrats a la Comunitat aquest dissabte, l'altre en la província de València. De tots els casos positius detectats, es troben actius en aquests moments 2.522, la qual cosa suposa el 15,6%.

A més, s'han donat un total de 57 noves altes hospitalàries a pacients amb Coronavirus, que eleven a 12.179 el total al territori valencià. Per províncies: 1.554 a Castelló, 4.325 a Alacant i 6.295 a la província de València. A més de 5 sense assignar a cap província.

El nombre de pacients amb Coronavirus hospitalitzats en la Comunitat Valenciana segueix en descens. Avui diumenge hi ha 156 persones als hospitals valencians, 5 menys que en l'actualització d'aquest dissabte. 55 d'aquests ingressos en troben en Alacant, 13 dels quals en vigilància intensiva.

Situació en residències

31 residències alacantines encara tenen casos positius entre els seus interns; 75 al total de la Comunitat. En les darreres 24 s'ha registrat un positiu respectivament entre residents i treballadors, però cap defunció.