El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer mes de classe i tan sols un 1,6 per cent d'aules a Alcoi registren casos

Alcoi supera el primer mes de classe amb el confinament complet de tan sols 4 aules i 8 alumnes positius.

Després del primer mes de classe, s'han detectat en col·legis alcoians un total de 8 alumnes positius, activant-se el protocol correctament en tots els casos. Tan sols en quatre casos ha suposat el confinament de tot el grup, la qual cosa suposa tan sols un 0,8 per cent d'aules confinades. En qualsevol cas, les aules confinades ja han tornat a la normalitat. 

Segons les xifres oferides per la regidoria d'educació de l'Ajuntament d'Alcoi, després d'un mes de clase en els centres de la ciutat s'han detectat tan sols 8 casos positius. Els 4 primers, dels quals ja va informar ARAMULTIMÈDIA, corresponien a tres centres de primària on es van confinar les aules corresponents i es va fer test a tot el grup. No va eixir cap positiu i a hores d'ara tots els grups han tornat a la normalitat. 

I en els últims deu dies s'han detectat 4 casos més, en aquest cas en grups de cursos superiors, ESO, Formació Professional i un cas en sisé de primària. Des d'educació no s'ha concretat els centres als quals pertanyen. En aquest cas, com no són grups de convivència, no s'ha confinat a tota l'aula sinó als alumnes amb contacte més directe, vora 8 alumnes en cada cas.

A Alcoi hi ha més de 500 aules de tots els cicles, i s'han vist afectades 8 aules, la qual cosa suposa un 1,6 per cent del total. Tan sols 4 de les aules han patit un confinament total, ja complit, la qual cosa suposa el 0,8 per cent del total d'aules d'Alcoi. Segons les informacions recavades per ARAMULTIMÈDIA, en tots els casos el protocol s'ha activat correctament i ha servit per a tallar l'expansió del virus.