El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primer Trofeu de Canterans a Alcoi

En aquesta competició participaran jugadors de la Categoria Infantil del València C.F, C.D Alcoyano, Levante U.D, Hércules, Ciudad Alcoy, i l'Elx

L'actual entrenador del U.D Ibiza-Eivissa, i entrenador de l'Alcoyano en el seu any d'ascens, David Porras, ha organitzat per al diumenge 2 de juny, el primer Trofeu Canteras entre grans equips de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà al Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi

Els jugadors seran de la Categoria Infantil (13-14 anys) dels equips València C.F, C.D Alcoyano, Levante U.D, Hércules, Ciudad Alcoy, i l'Elx, que estaran dividits en dos grups. L'Alcoyano i l'Elx seran els primers en començaran aquesta competició a les 9.30 h, i durant tot el dia es disputaran diferents partits als camps 1 i 2 del poliesportiu. El partit de la final es jugarà a les 7 menys quart, i en finalitzar es farà l'entrega de trofeus. 

David Porras ha volgut agrair a l'Ajuntament la seua col·laboració en aquest projecte i als equips per facilitar la seua assistència, ja que tenen moltes competicions i s'han de desplaçar des de les seues localitats. 

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha animat a la gent a què vaja a veure aquesta competició per tal de gaudir de futurs futbolistes professionals que podrien estar en primera o segona divisió. 

Per als organitzadors, és important que aquest esdeveniment isca bé, i així repetir l'experiència en altres anys i demostrar que en Alcoi hi ha una bona cantera de jugadors igual que a la resta de la Comunitat Valenciana.