El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primera edició de Ruta de Tapes Veganes a Alcoi

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament i per la Unió Vegetariana Espanyola, amb l'objectiu de donar a conéixer aquesta opció alimentaria entre la població. 

Els pròxims dies 15 i 16 de juny, Alcoi celebrarà la primera ruta de tapes veganes. En total participaran 28 establiments i es podrà gaudir durant tot el dia d'aquesta experiència gastronòmica, ja que es podrà anar de tapes al migdia, a dinar o sopar, i a la vesprada hi haurà "tardeo". A més, també es podrà degustar cervesa vegana. 

Però, abans d'anar de tapes, al dissabte 15 de juny a les 10.00 h, hi haurà una xarrada a l'Àgora per a donar a conéixer els beneficis d'aquesta opció gastronòmica, i, seguidament, es realitzarà un showcooking en el qual es realitzaran diferents receptes. Per tal d'assistir caldrà fer una inscripció. En finalitzar aquestes activitats, la ruta començarà. 

Per a completar aquestes rutes, durant el dissabte de vesprada, com el diumenge de matí, la Plaça de Dins estarà amenitzada per Som Mambo i per Fusta i Jazz, perquè la gent a més de gaudir d'una experiència gastronòmica diferent, també ho faça d'una musical.

La Unió Vegetariana Espanyola ha sigut l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment, que significa una novetat no sols per a la nostra ciutat, també per a la comarca. Cal destacar que aquesta associació va nàixer fa 20 anys gràcies a un alcoià, David Roman.