El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Primera jornada dedicada al Turisme d’Interior al Campus d’Alcoi

Alumnes en la I Jornada de Turisme d'Interior / Foto: Campus d'Alcoi UPV

Es pot gaudir de tota la jornada al canal de youtube del Campus d'Alcoi

El doble grau d’ADE i Turisme presenta al Campus d’Alcoi de la UPV la I Jornada de Turisme d’Interior perquè els alumnes del grau coneguen de primera mà els elements fonamentals d’aquest tipus de turisme.

El turisme d’interior està cada vegada més de moda per això el passat dijous, dia 3, va tindre lloc al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València la I Jornada de Turisme d’Interior. Va ser organitzada pel doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses + Turisme que realitzen conjuntament el Campus d’Alcoi i el de Gandia.


Aquestes jornades van comptar amb la presència de David Giner coordinador d’Invat.tur que va explicar l'estratègia dels destins turístics intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI-CV). Lorena Zamorano, regidora de Turisme, també va participar com a representant de l’Ajuntament d’Alcoi parlant sobre les apostes turístiques d’Alcoi com a destí d’interior. Va tancar el programa Carlos Pla, director de Masia la Safranera, perquè els alumnes conegueren també un cas d’èxit de turisme interior dins del sector privat.Una proposta variada i amb diferents punts de vista per donar als estudiants una mirada amplia sobre la situació actual del turisme d’interior.


Els coordinadors de la I Jornada de Turisme d’Interior van ser Ana M. García (Campus d'Alcoi) i Lluís Gaspar (Campus de Gandia). El doble grau d’ADE i Turisme a més d’oferir activitats com aquesta, continua desenvolupant-se anys rere any, ara els estudiants que cursen els primers anys al Campus d’Alcoi podran cursar assignatures de Turisme.